Nelly.com

Har inte så mkt att göra nu på morgonen, så jag tittade runt på nelly.com och hittade tex de här:

Söt festklänning (finns liknande på Gina Tricot oxå)
Sweet Top SEK 349, Rare Fashion - NELLY.COM
Mysig vardagsklänning nu på hösten
Nancy Dress SEK 449, Rare Fashion - NELLY.COM
Lite tuffare linne, ibland blir man trött på att vara söt ;)
Biker Girl Tank Top SEK 179, Vero Moda - NELLY.COM
Fest skor... Blåa... Fina... 
Leeds SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Och ett armband, älskar sånna här tygarmband :)
Wrap Bracelet SEK 129, MINT - NELLY.COM
<3
//Apush

BILDER!


Bara för att jag skrev så där i förra inlägget, så funkade det så klart! Typiskt asså... så jag kanske fortsätter här ett tag till ;)

<3
//Apush

Slutar

När jag skaffade den här bloggen var tanken att det skulle vara en fotoblogg, men nu funkar det nästan aldrig att lägga upp bilder. Och nu är jag så trött på det! Så jag slutar blogga...

Ps. Jag är så trött på allt! Nån som vet nåt man kan göra för att bli glad?

Jeans

Var nyss inne en kort sväng på Gina och hittade dessa jeans, älskar färgen, men de fanns inte i min sorlek :( Hoppas jag hittar dom nästa gång...

Jag kunde tydligen inte få bilden att komma upp, men ni hittar dom HÄR

<3
//Apush

...

Nu hann jag äntligen med ett inlägg :) Fast jag har ändå inte gjort så mkt. Jag har träffat en vänn som jag inte sett på jäätte länge, badat och solat lite... och sen imorrn ska vi på Malmöfestivalen! Det ska bli kul, speciellt allt god mat ;)

Hinner inte mer nu

<3
Apush

I Skåne

Nu är jag i skåne och kmr att vara här typ hela veckan, så det blir nog ingen bra uppdat, men lite ska jag nog hinna klämma in ;)
Och desutom blev jag bjuden till Liseberg, men av någon kontig anledning så kunde jag inte följa med :( Så himla surt! Jag har varit där en gång förut och det är ju sjukt kul... Men jag får väl ta mig dit nån annan gån...

Ha det så bra
<3
//Apush

Mobilbloggar

Nu sitter jag i bilen påväg ner till Malmö. Men innan idag åkte jag,Jessie o hanna till nåt ställe och fick ansiktsbehandling. Det var verkligen wow! Så himla skönt. Rekomenderar alla att gå på det. :) <3 //Apush

Crêpes = mums

Nu har jag och Hanna precis kommit tillbaka från vår tur med flakmoppen och står nu och gör crêpes. Å, vad gott det kmr bli :) Vi gör vanliga Crêpes med hallongrädde och chokladsås. Allt det ska vi ha till efterätt... Fast jag skulle inte ha någor emot att ha det till varmrätt heller ;)
Visst hade det passat med bilder nu? Å, jag måste typ limma fast kamera sladden på kroppen för att komma ihåg den...
Måste hjälpa Hanna nu, innan hon bränner upp hela köket, vilket inte vore helt konstigt för henne.


Så jag tog den här bilden från Google istället

<3
//Apush

Kräftor

Nu sitter jag på Kullebo, min morbrors hus i Småland. Vi ska äta kräftor här ikväll som han har fiskat upp. Vi har också lagt i burar, men de ska vi inte ta upp förens i morgon, jätte tidigt! Så hemskt ;)
Jag fick ta med min pappas systemkamera till landet den här gången, men glömde ju så klart sladden, igen! Men det blir bilder när jag kommer hem... om ca. en vecka :(


(Jag har inte tagit den här bilden)

<3
//Apush

Shopping nr2

Hej! Sorry för så dålig uppdat.! Men nu är jag på landet igen, så det blir inga foton på ett tag. :(

Men iaf... Igår shoppade vi igen. Vi skulle ha åkt till Kista galleria, men det var så fint väder, så vi åkte in till stan igen. Väl där köpte jag två linnen, ett från Gina och ett från Weekday.
Efter det åkte vi hem och paddlade kajak, jätte mysigt :) Fast det gick sådär... hihi


Det här linnet köpte jag, fast det var blått o vitt randigt (hittade ingen bild)

<3
//Apush

Marley & me

Ååå... Jag såg jusst filmen Marley & me! Och jag varnar känsliga tittare, jag måste ha fått vätskebrist. Jag grät så himla mycket! Eftersom jag har en hund också, så känns det ännu värre.
Men tolka det inte så... asså det är en bra film, rolig och gullig och så, men så himla sorgligt! Dessutom har jag läst boken också, men jag måste ha förträngt hur mycket jag grät då också... ;)

74505.jpg

 

Godnatt

 

<3

//Apush


Shoppingdag!

Nu har vi kommit tillbaka från våran låånga shoppingdag :D Vi började med titanic utställningen. Helt underbart och läskigt liksom, det är ju så himla hemskt. Sen åt vi på den koreanska restaurangen Nam Kang, jag åt Bibimbap, det är så sjukt gott. Sen drog vi vidare till drottninggatan...


Jag köpte: t-shirt från Weekday och jeanstights från Vero Moda


Shorts från Salt och nagellack från Depend (lite dålig bild ;) 

Sen imorgon ska vi åka till kista galleria och shoppa ännu mera :) Och då ska vi ju äta där, det är jätte nice, mat från hela världen! 

<3
//Apush

Titanic + shopping = <3

Nu ska vi (jag, jessie och Hanna)  snart åka och se på en titianic-utställning, på sjöhistoriska. Lite geek-varning kanske, men det e ju kul ändå ;) Och sen åker vi in till stan och äte på en koreansk retaurang, Nam Kang, och sen ska vi till Drottninggatan och shoppa loss. Haha... Det ska bli jätte kul!


titanic

<3
//Apush


Invardering

Nu har vi hämtat våra andra kusiner, så nu är huset smock-fullt. Vi är 6 barn och lika många vuxna... så vi får hitta ngr provisoriska sovplatser ;) sen åker hälften tillbaka till Australien, där de bor. Vi kanske ska åka dit i jul! Det vore jätte kul verkligen...

<3
//Apush

Inget att göra...

Nu har jag gjort mig i ordning... men jag vet inte vad jag ska göra :( Tänkte sola lite och... ingen aning vad jag ska hitta på sen. Jessie och Hanna kommer hit från Malmö idag, men jag vet inte när. Och imorron ska det shoppas. :D Men... Någon som har nåt tipps på vad man kan hitta på?? Dessutom är alla andra bortresta, elr på läger eller nåt annat. Så surt

j


så det blev lite bilder istället...

<3
//Apush

Tavlor

Idag har varit en riktig hemma-fixar dag :) Lite mysigt... Jag blev klar med boden och tjänade 350 kr. Och jag jobbade i 4,5 tim. Helt ok. Och nu har jag spikat upp tre bilder i mitt rum (elr foton som jag har tagit) och nu håller jag på att städa ut hela min garderob. Så jag kan få plats med lite mer ;)

<3
//Apush


Målare

Hej! Sorry för dålig uppdat. idag! :( Men jag har spenderat hela dagen med att måla om våran gamla bod. Så nu är jag nästan helt färdig, bara lite, lite kvar. Dessutom tjänar jag lite pengar samtidigt, och det är ju inte helt fel ;)
Men nu måste jag bli klar! Skriver nog mer ikväll


Jag blev lite kladdig ;)

<3
//Apush

Fiske

Nu är vi tillbaka från fisketuren. Och efter bara 1 minut fick min lillebror upp en abborre på 0,5 kg. Ganska bra... Men sen blev det inte någe mer ;)




Fisken...

<3
//Apush

Dag i stan

Klockan halv två idag tog jag mig till tunnelbana och träffade söta antonia. Har saknat gullungen :) Sen åkte vi inte till gamla stan och gick omkring... Sen upptäckte vi att vi hade gått väldigt lång åt fel håll, och var på väg mot Nacka. Så vi tog bussen in till Centralen. Efter det hamnade vi vid slussen. Vi tittade in på Monki, Gina Tricot och Weekday. På weekday hittade jag ett jätte gulligt linne. Men vi fick lite bråttom hem, så jag hann inte köpa det :( Nu är jag hemma och ska snart ner o fiska (även om jag tycker det e lite långtråkigt ;) 
Dessvärre glömde jag min kamera hemma, så det blev inga bilder

Så det blir en bild på min snälla hund <3

<3
//Apush


Nu blir jag så trött!

Nu vaknade jag jätte tidigt igen!! Jag blir så himla trött på alla grävskopor och skit :@ Man borde typ gå runt och förvarna området, så att man e beredd och kan flytta. jag sover hellre i soffan än att vakna så tidigt :(
Men nu är jag i alla fall vaken. Så igår kväll bestämde jag och en vän att vi skulle träffas kl. halv 2. Så jag får hitta på nåt tills dess. Kanske måla om våran bod, och tjäna lite pengar  ;)



<3
//Apush

Otur

Idag träffade jag några vänner som jag inte har sett på jätte länge. Jätte roligt! Vi strosade omkring och pratade om allt möjligt, sen hann jag med ett åk på wakeboarden också. Jag börjar bli ganska bra nu ;) 
Men sen så skulle jag fråga vilka andra som är hemma och alla ska typ åka nånstans nu. Det är så typiskt! När jag kommer så åker alla andra... :(
Men men... Jag hittar väl nån. Och sen helgen så kmr ju mina kusiner upp hit. Och då ska det shoppas! (om jag har några pengar då dvs.)

 
Det här tog jag ute i skärgården... 

<3
//Apush

Ingen huvudvärk längre!

Jag vaknade kl. 7 imorse! Våra grannar håller nämligen på att gräva upp hela trädgården. Och gissa vem som har fönstret närmast grävskopan? Jo, jag såklart. Ush vad jobbigt det var! Så jag funderar på att gå och sova lite mer nu när dom har slutat... Och även om jag vaknade så tidigt har min huvudvärk försvunnit iaf :) Men istället har jag nästan nackspärr... Det är så typisk, så fort det händer något bra så... Nu lät det typ som "My name is Earl"... ;)

Annars hade jag tänkta att träffa några vänner idag! Ska bli så himla kul 


<3
//Apush

Huvudvärk

Ååå, dagen som började så bra! Nu sitter jag hemma och har jätte ont i huvudet :( Suck... Det får bli en lugn hemmakväll bara, fast det kanske är lite mysigt. Hoppas det går över tills imorgon!

<3
//Apush

Outfit

Den här outfiten hittade jag på looklet.com
Tycker att den var enkel men söt (fast modellen ser lite läskig ut ;)


Wakeboard

Idag har det varit underbart väder! Soligt o varmt :) Så jag och familjen passade på att åka ut med båten, gud vad jag älskar att vara ute på vattnet! Och både jag och min bror åkte wakeboard. Jag var lite nervös eftersom jag inte har åkt på väääldigt länge, men det gick ganska bra. Kände mig jätte cool när jag gled runt där :P
Sen åkte vi ut till en mysig skärgårds restaurang och åt...
Det här är vår båt. kanske inte världens finaste, men den är jätte mysig :)

<3
//Apush

Photoshop

Nu har jag laddat ner test versionen av Photoshop CS4. Om den är bra kommer jag antagligen att köpa denr eller elements. Fast jag har hört att CS4 är jätte komplicerad... Så det blir väl Elements, kanske. 

Det här är bara ett kort inlägg... Mhm

<3
//Apush

Shopping utan pengar?

Snart kommer min kusin upp till stockholm (hon bor i Malmö) och så ska vi gå och shoppa. Hon har räknat ut att hon ska köpa kläder för 2000kr, och hon har de pengarna! Men jag har typ 300kr, så jag måste hitta på nåt sätt att tjäna pengar, fort! Åå... Jobbigt ;) 
Igår fick jag en tiding,digital foto (en fototidning) och det var faktiskt väldigt mycket bra tips. Men det tråkiga är att det nästan bara handlar om systemkameror, och jag har en Olympus Mju 770, Fast det går ganska bra ändå... 

olympus_mju770sw_zoom1.jpg

Det här är min kamera, den har fungerat jätte bra. Fast den börjar bli lite gammal nu... 

 

<3

//Apush


RSS 2.0